top of page

VERSE FRIETJES EN KROKETTEN VAN TOPKWALITEIT

Aardappelverwerking

Welke Belg houdt er nu niet van een portie heerlijke, goudgebakken frietjes en kroketten? Om een heerlijk pak friet echt top te maken hebt u een product van topkwaliteit nodig. En wat is het belangrijkste ingrediënt? Juist, de aardappel. Devoghel is al ruim 25 jaar actief in de aardappelsector en heeft niet alleen de sector zien evolueren, maar is er zelf ook in geslaagd om zijn kennis te gebruiken voor de innovatie van het product. Het traject van de aardappel begint op ons veld vooraleer deze door ons worden verwerkt.

Welke producten bieden we aan?

Devoghel biedt een ruim assortiment aan producten aan. Van verse frieten tot kaas- en garnaalkroketten. Al onze producten worden vacuüm verpakt per 10 kilogram.

Wilt u verse frieten, dan kunt u deze verkrijgen in vier verschillende maten: 9 mm, 10 mm, 11 mm of 12 mm

Ook bieden we drie verschillende soorten verse geschilde aardappelen aan. De frituuraardappelen hebben de grootste maat, de kookaardappelen zijn dan weer ideaal als tafelaardappelen, terwijl de krielaardappelen de kleinste maat hebben. Al onze aardappelen zijn reeds geschild

Wat voorgebakken frieten betreft verdelen wij zowel Farm Frites als Aviko.

Al onze kroketten (ook kaas- en garnaal-) kunnen zowel vers als ingevroren worden besteld. Kroketten leveren we in verpakkingen van 2,5 kg, terwijl de kaas- en garnaalkroketten per 28 stuks worden besteld.

Naast onze aardappelproducten verkopen wij ook oliën (per 15 liter) en vetten (per 10 kg). Hiervoor verdelen wij Delizio

Aviko
Farm Frites
Devoghel

WILT U ONZE PRODUCTEN BESTELLEN?

AARZEL DAN NIET OM CONTACT OP TE NEMEN MET DEVOGHEL TE GOOIK.

bottom of page