top of page

LEVEREN VAN FRITUURVETTEN EN OLIËN

Frituurolie of vetten voor uw zaak

Belgische frieten hebben een erg unieke smaak. Naast een kwaliteitsvolle aardappel is ook de keuze van frituuroliën of vetten van groot belang. Zo maakt u het eten van frieten een echte smaakervaring. Op zoek naar kwaliteitsolie voor uw horecazaak of eetfestijn? Devoghel beschikt over gekoeld vervoer om vetten en oliën tijdig bij u te leveren. En dit allemaal rechtstreeks tot aan uw deur in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Brussel of Oost-Vlaanderen!

Frituuroliën

Bij Devoghel vindt u frituurolie die bestaat uit een mengeling van verschillende plantaardige kwaliteitsolie. Deze mengeling zorgt voor een hoge kwaliteit en levensduur, waardoor ze geschikt is voor restaurants, frituren en grootkeukens.

Vetten

Op zoek naar vet om de echte Belgische friet mee te maken? Zowat 80 procent van de Belgische frituren gebruikt geraffineerd en gehomogeniseerd (dubbel geraffineerd) rundvet om frietjes in te bakken. Deze heeft een erg rijke smaak en gaat ook erg lang mee waardoor het de ideale keuze is voor chefs die een echte Belgische touch willen. Weinig huishoudens maken gebruik van rundvet waardoor een uitstap naar de frituur nog altijd een speciale smaakbelevenis wordt.

Ook is er de mogelijkheid om palmvet te bestellen. Deze gaat erg lang mee en heeft tal van optimale smaak- en bakeigenschappen.

Devoghel

BESTEL VANDAAG NOG DE BESTE FRITUUROLIËN EN VETTEN VOOR UW ZAAK?

bottom of page